Alles voor wind- en zonne-energie

D’Haese Kristof - Impe - Wind -en zonne-energie

De dagelijkse nieuwe ontwikkelingen op vlak van wind- en zonne-energie weerhouden Kristof D'Haese er niet van om steeds helemaal mee te zijn met de meest recente toepassingen en voorschriften. Bouwt of verbouwt u in Lede of de regio van Oost- en West-Vlaanderen? Informeer bij deze vakspecialist dan zeker eens naar de mogelijkheden om energiezuiniger te leven.

Maak gebruik van zonne-energie

De toepassingen voor zonne-energie zijn inmiddels goed gekend: steeds meer mensen installeren één of meerdere zonnepanelen op het dak van hun woning of door middel van vrijstaande constructies in de tuin.

Zonnepanelen zorgen ervoor dat u tot 60% kunt besparen op warm water verbruik en het verwarmen van uw woning. Bovendien kunt u de opgewekte stroom ook gebruiken voor dagdagelijks gebruik.

De installatie van zonnepanelen verloopt vrij vlot en het systeem kent een lage onderhoudskost. Kristof D'Haese is een gespecialiseerde technieker die ervoor zorgt dat uw installatie perfect geplaatst en aangesloten wordt, zodat u profiteert van een optimale opbrengst van de zonne-energie.

Windenergie als alternatief

Kristof D'Haese is goed thuis in de mogelijkheden voor alternatieve energie, zoals wind- en zonne-energie. In Lede wordt deze elektriciteitstechnieker steeds meer gevraagd voor het installeren van energiebesparende en milieuvriendelijke systemen.

Waar zonne-energie ophoudt, kunt u gebruik maken van de voordelen van windenergie. In mensentaal: een windturbine voorziet u van alle energie die er nodig is voor een normaal dagelijks gebruik! Bovendien is een windturbine makkelijk te plaatsen en levert deze quasi onmiddellijk de energie die u nodig heeft.