Een ongelofelijk goede technieker

D’Haese Kristof - Impe - Elektriciteitswerken

Kristof D'Haese is sinds zijn opleiding elektromechanica dagelijks in de weer voor tal van kleine en grote elektriciteitswerken. In de regio van Lede en Oost- en West-Vlaanderen wordt deze elektrieker geprezen voor zijn klantgerichte aanpak, vlotte service en bijzonder goede werk. Ervaar het zelf en vraag een vrijblijvende offerte aan bij Kristof D'Haese. U vindt geen betere elektrieker in Lede!

Alle elektrische installaties

Bij Kristof D'Haese zijn al uw elektrische installaties in goede handen: uiterst professioneel en vakkundig installeert of repareert hij een elektriciteitskast, nutsleidingen, stopcontacten, schakelaars en lichtpunten.

Daarbij houdt hij rekening met de geldende veiligheidsvoorschriften, zodat u erop aan kunt dat u een uiterst veilige installatie voor elektriciteit in uw (nieuwbouw)woning heeft, die aan de meest recente normen voldoet. Uiteraard levert Kristof D'Haese u ook de nodige attesten af, zoals keuring bij oplevering van de werf. 

Bekijk zeker ook de mogelijkheden voor uitbreiding en optimalisatie van uw elektrische installatie, zoals automatisering en domotica, het voorzien van mogelijkheden voor wind- en zonne-energie en andere oerdegelijke totaalprojecten.

Projecten voor iedereen

Kristof D'Haese is inzetbaar voor tal van bouwprojecten. Hij levert hierbij steeds een onberispelijke service en een mooi eindresultaat. Onder meer particulieren, KMO's, horeca en industrie behoren tot zijn tevreden klanten.

Of u een kleine renovatie overweegt, een volledige vernieuwing van uw elektriciteit of een nieuwbouwproject, Kristof D'Haese is de partner waar u op kunt rekenen! Informeer naar de verschillende mogelijkheden van deze bouwspecialist en vraag zeker een vrijblijvende offerte aan. Met deze vakman zit u zonder meer goed, voor al uw elektriciteitswerken!